2011-12-31
GOTT NYTT ÅR!!! Äntligen ligger den nya versionen av hemsidan ute, dock inte riktigt klar än. Bilder saknas lite här och var... Som ni även märker ligger fokus på annat än tidigare. Håll till godo med det här så länge! ;)2011

Det har hänt en del under året sedan sidan lades på is. Här är en sammanfattning av det viktigaste:


    Hundbeståndet minskats, vilket känns som en nödvändighet för att orka med vardagen. Nu bor bara två hundar här hemma.
    Vi har flyttat från Västeråsslummen på Bjurhovda till Runby i Upplands Väsby, vilket känns fantastiskt skönt! Här har vi nära till skog och fält, perfekt för hundpromenader.
Sheena har ställts ut 3 gånger i juniorklass och fått Excellent varje gång. Här ses bilder på henne från senaste framträdandet på Cockerklubbens Club Show i Västerås. Hon blev även ögonlyst och befanns vara utan anmärkning. På det personliga planet fortsätter hon att sprida glädje omkring sig och har i sommar varit duktig badgäst och mer än gärna apporterat i vatten!

Blue Runes Under a Violet Moon
Två av Brunos döttrar har ögonlysts, vår egen Letty (Blue Runes Under a Violet Moon) hade tyvärr något så ovanligt som geografisk RD och är därför spärrad för avel (läs mer om detta på uppfödarens hemsida). Det betyder även att hon numera ägs av fodervärden Cia.Blue Runes Ghost of a Rose
Lettys syster Rosie (Blue Runes Ghost of a Rose) som finns på Cannervikens kennel var dock glädjande utan anmärkning. Rosie är även röntgad på höfter och armbågar med resultaten B resp. ua. Med andra ord snart klar för avel!

Joey har flyttat hem till Gunilla Strömbäck i Åkers Styckebruk utanför Strängnäs. Egentligen inget svårt beslut alls eftersom tanken aldrig var att han skulle stanna. Nu när tillfället bjöds så nappade vi och han har det hur bra som helst!